Kertész Erika vagyok, énekesnő, dalszerző, szövegíró és tanár.

A Kodolányi János Főiskola jazz-ének szakán diplomáztam és 8 éve kezdtem el tanítani. 2012 és 2019 tavasza között Hollandiában, Amszterdamban éltem, ott adtam magánénekórákat felnőtteknek és zeneórákat gyereknek (angolul, hollandul és magyarul). 

Erika Kertesz 35

Előadóművészként nagy gyakorlattal rendelkezem. 2009 óta az E.K.Avenue jazz zenekar vezetője és énekesnője vagyok, a Oneword nevű pop zenekar tagja, és duóban fellépek Reschofsky Dávid gitárossal is. Ezekben a formációkban nemcsak énekesként, de dalszerzőként és szövegíróként is közreműködöm. Rengeteg magyarországi és külföldi koncertet tudhatok a hátam mögött, sok formációban megfordultam, és szerencsém volt (és van a mai napig) a magyar zenei – különösen jazz -élet kiemelkedő zenészeivel együtt dolgozni.
Előadóművészi tevékenységem mellett zenei pályámon nagy szerepet kap a szövegírás is. Magyar és angol szövegeket is írok mind saját formációim számára, mind megbízásra.

Ha kíváncsi vagy a zenémre, zenekaraimra, dalszövegeimre, látogass el a művészoldalamra (www.erikakertesz.com). Megtalálsz a Facebookon (www.facebook.com/erikakertesz), és az Instagramon is (www.instagram.com/erikakertesz).

A tanítás különleges helyet foglal el a szívemben. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni, megismerni őket, a történetüket és személyreszabottan tanítani őket, legyen szó egy profi énekesről, vagy egy lelkes kezdőről. Óráimról bővebben az Énekórák menüpont alatt olvashatsz.